Els alumnes van a veure "El Quijote"al gran teatre
Artículo puesto en línea el 18 de febrer de 2011
Imprimir aquest article logo imprimer

El passat divendres, dia 4 de febrer els alumnes de l’INS la Segarra, juntament amb professors van anar a veure una obra de teatre al gran teatre de la passió. Els alumnes de 1r, 2n i 4rt hi van anar. A les 10.45 van marxar de l’institut i a les 13.00 van tornar.

L’obra de teatre era Don Quijote de la Mancha, una obra en castellà. Tractava sobre, com diu el títol, de les aventures de Don Quijote i el seu amic Sancho. Els actors van resumir tota la novel·la en una obra, en un escenari. Ells eren quatre i s’anaven repartint els papers, així cada un d’ells representava diferents personatges. En el torn de preguntes, ells ens van explicar que el decorat havia de ser simple, ja que aquesta obra és representada arreu d’Espanya i l’han de transportar a diferents localitats i muntar i desmuntar ràpidament. També ens van explicar que el vestuari se’l havien de canviar també ràpidament igual que el decorat.

L’excursió va ser organitzada pel departament de castellà i va entrar dins la quota d’excursions que es paga a principi de curs.

Foro
Respondre a aquest article

Palabras clave asociadasWeb realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1