IMATGES DE LES DIFERENTS TEMÀTIQUES D’AMBIENTACIONS TREBALLADES A L’AULA DE VISUAL I PLÀSTICA AL LLARG DEL CURS PER ALS ESPAIS COMUNS DE L’INSTITUT.
Artículo puesto en línea el 14 d’abril de 2011
dernière modification le 15 d’abril de 2011
Imprimir aquest article logo imprimer

TREBALLS DE VISUAL I PLÀSTICA

SETEMBRE: BENVINGUDA ALS PROFESSORS DE COMENIUS. Carpetes confeccionades amb material reciclable, per a tamany de fulles DIN A3. (Alumnes de 1er curs d’ESO)

OCTUBRE: LA CASTANYADA DE TARDOR. Paperines folrades amb imatges degradades monocromàtiques grises i boles en forma de castanyes. (3er curs ESO)

NOVEMBRE: MARC MARQUEZ, CAMPIÓ MUNDIAL. Pràctica de retallar números amb precisió i de forma acurada. (1er ESO)

DESEMBRE: NADAL I FESTES DE CAP D’ANY. Elaborar taumàtrops i unir-los amb motius nadalencs (1er ESO i aula Oberta). Creació de dos retaules amb tècnica del tremp de cola de conill i ou, les llegendes triades expliquen personatges d’actualitat (4t ESO)

FEBRER: CARNESTOLTES I L’ENTERRO DE LA SARDINA. Treballar el contrast de colors amb la silueta de l’arengada en blanc- negre i les màscares multicolors (4t ESO). A partir d’un rectangle de paper platejat dissenyar un antifaç (1er ESO)


ABRIL: SETMANA SANTA I PASQUA. Dibuixar tècnicament i pintar polígons estrellats i ovoides (4t ESO). Els alumnes de 1r ESO han fet flors amb papiroflexia simbolitzant els mantos dels passos de setmana santa, els alumnes de 3er ESO han pintat en aquarel.la el tossal de les forques de Cervera i s’ha fet una composició juntament amb palmes i palmons de paper.

Francesca Gomà Balcells

Foro
Respondre a aquest article

Palabras clave asociadasWeb realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1