Moulin Rouge
Artículo puesto en línea el 20 de gener de 2017

per  Anna Ribera
Imprimir aquest article logo imprimer

Moulin Rouge a l’institut Manuel de Pedrolo de Tàrrega

El passat dilluns 9 de gener, primer dia després de les vacances de Nadal, l’alumnat de francès acompanyat pels professors Eduardo Gutiérrez i Isabel Rabasa, vàrem assistir a la representació teatral Moulin Rouge, obra original representada en francès en un 90% i l’altre 10% en català pels actors de la companyia "La Bohème Théâtre".

L’obra és un homenatge al famós teatre de cabaret de Paris, construit pel català Josep Oller. Moulin Rouge intenta fer un passeig al llarg de la seva història i els personatges més famosos que el vàren impulsar des del seu inici (1889) fins a l’època actual: l’artista Toulouse Lautrec el va fer famós retratant l’ambient d’aquest local. La famosa vedette La Goulue , ballarina que va posar de moda aquest famós ball. l’Edith Piaff , icona francesa de la música de post-guerrai que va ser la primera intèrpret que va cantar al Moulin Rouge un cop es va alliberar Paris durant la Segona Guerra Mundial.

Tres actors s’encarreguen de donar vida a diferents personatges i no només dialoguen sino que també canten i coreografien balls. Al llarg de la representació interpreten a un mínim de tres personatges cadascú i canvien d’escenari amb molta agilitat. Tot això ho aconsegueixen canviant algun element de vestuari o simplement amb un petit canvi en el decorat.

Per acabar, dir que tots vam gaudir força de l’espectacle i per la qual cosa esperem que l’any vinent ens sorprenguin de nou.

Isabel Rabasa

Foro
Respondre a aquest article

A la mateixa secció

0 | 5

Narrative text
el 2 de febrer de 2018
per  Anna Ribera
Sortida a Bàrcino
el 29 de gener de 2018
per  Anna Ribera
Merry Christmas and Happy New Year!
el 23 de desembre de 2017
per  Anna Ribera
¿Soy como me ven?
el 5 de desembre de 2017
per  Anna Ribera
"Marina me dijo una vez que solo recordamos lo que nunca sucedió"
el 5 de desembre de 2017
per  Anna Ribera


Web realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1