MOR NICKY HAYDEN
Artículo puesto en línea el 5 de juny de 2017

per  Gerard Farré Benet, Marcel Cuadros
Imprimir aquest article logo imprimer

El pilot nord-americà Nicky Hayden, ex-campió del món de MotoGP l’any 2006, ha mort a l’edat de 35 anys, a causa dels danys cerebrals que va patir, desprès de ser atropellat aquest dilluns mentre entrenava amb bicicleta a Itàlia.

Nicky Hayden va iniciar-se en el món del motor de ben petit. Als 4 anys ja competia en carreres de Dirt Track. Als 16, va fer el salt a la competició professional, i al 1998 va disputar la seva primera temporada completa al Campionat de l’AMA de Superbikes, obtenint la quarta posició.

Ja a l’any 2000 va fitxar per Honda Amèrica, amb qui va obtenir la primera victòria a la màxima categoria del motociclisme nord-americà, i al 2002, amb 21 anys, es proclama campió de l’especialitat, cosa que al 2003 va fer que donés el gran salt a MotoGP, amb l’equip Repsol Honda, al cantó de Valentino Rossi. El seu èxit més gran, va ser al 2006, quan va guanyar el mundial.
Actualment, estava competint en el Mundial de Superbikes, cosa per la qual estava entrenant a Itàlia fent bicicleta.

Quan Nicky va arribar a l’hospital desprès de l’accident, els metges van informar que el seu estat era molt greu, i que tenia uns danys cerebrals molt forts, molts politraumatismes al crani, al tòrax i a la pelvis, i que estava molt dèbil com per a poder-lo operar.
Desprès de parlar-ho amb la família i decidir-ho, els metges van decidir no operar-lo, ja que el seu estat no havia millorat i estava semi-mort.

És estrany, que un pilot de motociclisme, acabi mort en bicicleta. Per això, s’ha de vigilar sempre, no se sap mai quan marxarà la vida!

Foro
Respondre a aquest article


Web realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1