ASCENS DEL GIRONA A PRIMERA DIVISIÓ ESPANYOLA PER PRIMERA VEGADA!
Artículo puesto en línea el 5 de juny de 2017

per  Pau Costa, Joel Palazón , Isidro Ramirez
Imprimir aquest article logo imprimer

El club de futbol Girona assoleix per primera vegada en la seva història l’ascens a primera divisió espanyola després d’obtenir 1 punt ahir dia 4 de Juny, amb el criticat empat contra el Saragossa. Després d’una dura temporada per aconseguir l’objectiu assolit.
Durant tot l’any l’equip ha rendit molt bé, tal i com l’afició esperava, ha estat des de l’inici a les primeres posicions de la taula.
Aficionats, jugadors, directiva i equip tècnic esperaven que no es tornés a repetir el desastrós final de temporada que es va produir l’any passat, que ha estat a punt de passar després de perdre uns quants partits a la recta final.
Com hem dit abans, el partit d’ahir va estar molt criticat, perquè el Saragossa només necessitava 1 sol punt per salvar-se i el Girona 1 sol punt per certificar l’ascens matemàticament. També va semblar una mica estrany que l’equip amb més gols de tota la lliga no tirés ni 1 sol cop a porta, tot això va crear molts rumors i critiques.

Nosaltres personalment creiem que ho van fer expressament, ja que la meta que volien aconseguir cada equip era la mateixa, aconseguir un sol punt. D’aquesta forma si empaten 0 a 0 com van fer era suficient.

Foro
Respondre a aquest article


Web realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1