Els alumnes de 2n d’ESO al teatre i al Parlament de Catalunya
Artículo puesto en línea el 13 de novembre de 2017

per  Teresa Balasch
Imprimir aquest article logo imprimer

El passat 26 d’octubre, els alumnes de 2n d’ESO del nostre institut van fer una sortida a Barcelona. Al matí van anar al teatre Poliorama i van poder gaudir de l’obra Invasió subtil i altres contes, una adaptació dels contes de Pere Calders de la mà de Paco Mir (El tricicle). En finalitzar la funció, es va fer un col·loqui amb els actors i els alumnes van poder fer preguntes sobre la realització de l’obra i la posada en escena.
A la tarda es va visitar el Parlament de Catalunya. Un guia especialista va explicar als alumnes les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats que representen el poble de Catalunya. El recorregut va ser força emocionant per als nois i noies, ja que hi havia molts mitjans de comunicació tant per dins com per fora de l’edifici. Com a anècdota cal dir que abans d’entrar a fer la visita, els alumnes van poder parlar amb el Conseller de Salut, Toni Comín, que els va anar a saludar quan els va veure a les portes del Parlament.
La sortida va anar molt bé i es valora molt positivament aquest tipus d’activitats tan didàctiques i lúdiques a la vegada.

Foro
Respondre a aquest article

A la mateixa secció

0 | 5

Narrative text
el 2 de febrer de 2018
per  Anna Ribera
Sortida a Bàrcino
el 29 de gener de 2018
per  Anna Ribera
Merry Christmas and Happy New Year!
el 23 de desembre de 2017
per  Anna Ribera
¿Soy como me ven?
el 5 de desembre de 2017
per  Anna Ribera
"Marina me dijo una vez que solo recordamos lo que nunca sucedió"
el 5 de desembre de 2017
per  Anna Ribera


Web realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
Versió: 3.81.1